Over mij

De foto’s van Simone de Geus zijn niet in één woord te omschrijven. Wat je er wel in kunt zien, is dat ze gemaakt zijn door een veelzijdig en kundig fotograaf met een onmiskenbare visie en stijl.
 
 
BIOGRAFIE
 
"Voor mij is fotograferen geen werk, maar een middel om mijn emoties en gedachten om te zetten in beelden", aldus fotografe Simone de Geus.
 
Simone de Geus is geboren in 1974 in het Brabantse ’s Gravenmoer. Haar opleiding heeft zij gevolgd op het SintLucas in Boxtel. Hier werd vrij snel duidelijk dat fotografie haar passie was. Na haar opleiding werkte ze drie jaar als freelancer (fotografie, film en televisie), maar haar passie voor fotografie was zo sterk, dat zij besloot zich hier 100% op te richten. Na drie jaar bij een grote studio, waar ze zich de fototechnieken meester maakte, nam ze de stap om definitief zelfstandig te gaan werken. In de zoektocht naar een eigen signatuur besloot Simone zich breder te oriënteren op haar vakgebied. Dit deed ze tijdens haar opleiding aan het AKV/St.Joost te Breda.
 
Kenmerkend voor de stijl van haar werk is de unieke wijze van spelen met licht en compositie. Het vastleggen van een moment, gevangen in een spel van licht, vorm en emotie, geeft haar foto's een extra dimensie.
 
Inmiddels is Simone de Geus een gerenommeerde fotografe, bekend van talloze reportages in diverse toonaangevende tijdschriften, zoals Eigen Huis & Interieur, vtwonen en Elle Decoration. Een greep uit haar exposities: Fotofestival Turnhout, Paul Pim in Oudenbosch en het TweeSteden ziekenhuis in Tilburg (project Birth of Life, zie ook www.birthoflife.com).
 
 
FOTOGRAFIE, CONCEPT EN PRODUCTIE
 
Bent u bezig met een (foto)project en zijn er nog onduidelijkheden in de plannen of bestaan er slechts (vage) ideeën met betrekking tot de fotografie? Dan kan Simone de Geus u vakkundig begeleiden door mee te denken en kaders te scheppen. Haar creatieve betrokkenheid bij klanten en haar zienswijze op projecten zorgen er iedere keer weer voor dat er prachtige producties ontstaan, waar zowel de klant als Simone trots op zijn.
 
Het is zeker aan Simone de Geus toevertrouwd om uw gehele productie aan haar over te dragen. Van modellen en locaties tot catering en styling... je kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken, of Simone kan het regelen! Door haar jarenlange ervaring met diverse bureaus en bedrijven weet zij juist díe matches te maken die tot optimaal resultaat leiden.
 
 
EIGEN STUDIO
Simone de Geus beschikt over een eigen fotostudio. Deze mooie, ruime studio is van alle faciliteiten voorzien. Hij meet maar liefst 200 m2 en heeft een eigen badkamer en een keuken met 4-pitsfornuis en oven. Bovendien is de studio te bereiken met een bestelbus van maximaal 7 meter. Toegang tot de studio is mogelijk door middel van dubbele open deuren. Er is veel daglicht, maar ook de mogelijkheid om de ramen te blinderen. Kijk maar eens naar deze foto’s voor een impressie van de studio.
 
Deze studio is ook te huur voor fotografie- en filmproducties, eventueel in combinatie met Simone de Geus als fotograaf. Wilt u meer informatie over het huren van de studio, dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met Simone de Geus.
birth of life